måndag 24 oktober 2016

Regnig måndag

Idag är det måndag. Det har regnat hela dagen. Inte alls sugna på drop-in-golfträning idag så vi hoppar det. Vi har börjat spela golf ja! Har funderat på det rätt länge, men nu tog vi tag i det och anmälde både mig och René till en kurs. Nu har vi spelat till oss vårt handicap och har därmed grönt kort vilket innebär att vi kan gå ut själva utan fadder och även spela på andra banor. Jag har köpt ett golfset som är lila och svart. Blir roligare om man har fina grejer :) Renés set är rött och svart. Nu är ju säsongen i stort sett slut så, men någon mer runda hinner vi nog med. Förra året var banan öppen ända in december, men undrar hur kul det är att gå där och frysa mitt i vintern?

En annan säsong som är över är båtsäsongen. Igår hjälpte pappa René att ta upp vår båt. Sist vi var ute med den var på pappas födelsedag den 23 augusti. Sen dess har vi inte hunnit. Flytt, golf, löpning och diverse annat har kommit i vägen. Så nu får den vila till nästa sommar.

Det är Annas födelsedag idag (grattis till 29-åringen!) och två månader kvar till julafton. Snart får man pynta och lyssna på julmusik :) Jag, Anna och Malin har redan bokat in datum för det stora julbaket!

Nu är det nog dags att laga lite mat. Idag blir det currykyckling med nudlar och wokgrönsaker.

Inga kommentarer: