fredag 4 april 2008

Portugal dag 6



Dags att ge sig av till Porto. Först frukost på det som kommit att bli stammisstället. Efter allt för många burkar coca cola, blev det denna dag vatten till frukosttoasten.
Sen tog vi metron till busstationen och vidare med buss till Porto. Någonstans på vägen stannade vi och plockade upp folk i ca 5 min. Några av oss passade då på att gå på toaletten. Jag stod sist i toakön och höll på att bli kvarlämnad eftersom bussen började rulla iväg innan någon hann upptäcka att jag fattades. Och då hade Gurt räknat oss alla..!
Hotellet i Porto håller något högre standard än det i Lissabon. Här har vi toalett och dusch på varje rum utom två. Det är dock lite si och så med elektriciteten. Lamporna i vissa rum slocknar lite då och då när de känner för det...





Det blev en snabbis på shoppinggatan innan vi samlades för att äta middag. Kvällen blev nog den godaste hittills. Därefter skulle vi gå till en pub för att ta en öl eller två, men det visade sig vara svårare än vad vi trott att hitta en normal vanlig enkel pub. Strippklubbar hittade vi desto fler.
Natten var dock lika kall som i Lissabon trots att jag och Eva nu sover i samma säng.

Inga kommentarer: