fredag 4 juni 2010

Sommar

Igår var jag, Petra, René och Malin på bio och såg Sex and the City 2. Vet inte om det var för att man hade låga förväntningar p.g.a. att alla har sågat den, men jag tyckte faktiskt den var helt ok.
Sommaren är verkligen här nu. Det var precis som att när maj övergick i juni stod solen bakom en dörr och bara väntade på att få öppna. Helt underbart! För övrigt så undrar jag vart maj tog vägen? De veckorna bara försvann..
Vi firade mors dag den 30 maj, riktigt ordentligt. För det första så kom Anna hem på fredagen utan att mamma visste om det, så det blev en riktig överraskning. På söndagmorgon gick vi upp tidigt och gjorde frukost. Efter frukost och tipspromenad tog vi med oss mamma och mormor och åkte till Skogshyddan i Lidköping och åt lunch. Sen åkte vi vidare ut till Spiken och sen till Läckö Slott för en guidad tur. Vädret var jättefint och vi hade det riktigt mysigt. På kvällen när vi kom hem lagade vi 3-rätters middag till mamma, pappa och mormor. Det blev toast skagen till förrätt, kyckling och fläskfilé med potatiskroketter och potatissallad till varmrätt och tårta med jordgubbar till efterrätt. Mums!
Vi brukar aldrig fira så mycket, men ibland är det kul att göra lite extra. Nu måste vi bara se till att fars dag i november blir lika bra :)

1 kommentar:

René sa...

Några planer än vad vi ska göra till farsdag? =)