tisdag 4 december 2012

Så var det december igen

Ja, vad har hänt sen sist?

Träningsvärken gick över. Jag åkte hem till Mstad och jobbade några dagar, var på julmarknad och myste med alla katterna hemma. Tillbaka i Småland åkte jag till Växjö och letade julklappar, inhandlade ett par stycken. Fortfarande många kvar.

Var och red i söndags igen, en mysig promenad i snön blev det. För hästmänniskor är det kanske svårt att tänka sig hur underbart det kan vara med en stund på hästryggen. Men man slappnar av totalt, glömmer alla problem. Att det ska finnas hästar i mitt liv i framtiden känns helt självklart!

I söndags gick vi också en liten sväng på stans julskyltning på kvällen. Snön kom alldeles lagom till första december så alla gator är vittäckta. Hjälper ju onekligen julstämningen att infinna sig.

Har försökt att göra det lite julfint här hemma. Vi har köpt en byrå till hallen och just hallen är den platsen i lägenheten som är mest julmysig hittills. Får hoppas det ändrar sig när granen kommer in i vardagsrummet. För i hallen tillbringar man ju inte så mycket tid...

Inga kommentarer: