söndag 11 januari 2015

Januarihelg med storm

Så var det söndag. Stormen Egon har dragit förbi men vi har klarat oss undan rätt bra. Vi bor ju lite skyddat med högre hus runt omkring och bilen stod tryggt i garaget. I ett av husen runt oss hade i natt ett fönster blåst upp och stod och slog mot husväggen så glasrutan gick i tusen bitar och föll ner mot bilarna som stod parkerade nedanför. René ringde fastighetsjouren och samtidigt såg vi polisen köra fram till huset och ta en titt upp mot fönstret. Ser inte ut som de har gjort något åt det än, glasrutan är helt borta så det lär ju blåsa rakt in i huset.

Igårkväll såg vi Unbroken på bio med Aspen och Ida. Den var bra, tyckte iaf tre fjärdedelar av sällskapet. Ida tyckte den var lite för långtråkig.

Det börjar bli dags att tänka på resan upp mot schlätta för en normallång jobbvecka. Kanske kommer kännas jättelångt att jobba fyra dagar i sträck, nu när man varit ledig så länge och sen mjukstartat med två dagar. Fast dagarna brukar gå så fort så det tror jag inte.

Nu ska jag försöka få upp René från hans vilostund i sängen. Han sa att jag skulle ge honom 10 minuter till och nu har det gått 20 så nu är det dags!

Inga kommentarer: